U Osijeku otvorena nova poslovnica Tokić Grupe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Ulici sv. Leopolda B. Mandića u Osijeku jučer je otvorena najveća poslovnica Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije. Svečanosti su nazočili mnogi poslovni partneri i drugi uzvanici, među kojima su bili zamjenik župana Mato Lukić i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin. Nazočne su pozdravili predsjednik Uprave Ivan Šantorić i Ilija Tokić, vlasnik Tokić Grupe.

Zamjenik župana Mato Lukić poželio im je uspješan rad te naglasio kako je ova investicija dio ukupne pozitivne priče koja se odvija u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

I ova investicija je jedan od pokazatelja da se gospodarstvo Osječko-baranjske županije intenzivno razvija te otvaraju nova radna mjesta i nove mogućnosti za Slavonce i Baranjce. Bilježimo rekordnu zaposlenost, raste broj obrta, a Županija kontinuirano kroz svoje potpore odgovara na potrebe poduzetništva i obrtništva – kazao je Lukić.

Osječka poslovnica Tokić Grupe prostire se na 1.400 četvornih metara, zapošljava 18 djelatnika, a raspolaže s više od 50.000 artikala iz automobilskog, moto, gospodarskog, industrijskog i poljoprivrednog programa.

Izvor:OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit