U OBŽ devetero je novooboljelih od koronavirusa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom posljednja 24 sata, u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano je 226 osoba od kojih je 9 pozitivno na koronavirus. Petero ima prebivalište na području Ispostave Beli Manastir i međusobni su kontakti, troje je s područja Ispostave Đakovo, a jedna je osoba s područja Ispostave Osijek. Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirno 29 osoba. Dvije su osobe na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata, nažalost, preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus.  Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili nova 27 kontakta, pa je trenutno na području naše županije u samoizolaciji 289 osoba. Policija je u provjerama samoizolacije utvrdila jedan prekršaj.

izvor: OBZ

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit