Nogometni turniri u Šaptinovcima i Donjoj Motičini i prva pripremna utakmica RK Nexe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Rukometaši Nexea, nakon nekoliko mjeseci neigranja, u subotu će odigrati prvi pripremno prijateljski susret aktualnih priprema za novu sezonu u Samoboru protiv slovenske ekipe Gorenje Velenje. Idući tjedan igraju prijateljsku utakmicu s vinkovačkom Spačvom, a nakon toga jake utakmice s Celjem, Zagrebom i opet s Gorenjem. U završnom tjednu priprema igrat će sa slovačkim klubom Tatran iz Prešova te mađarskim PICK Szegedom – rekao je trener Hrvoje Horvat i dodao da jedva čekaju početak službenih natjecanja, no, nažalost svih ljubitelja rukometa, utakmice će se do daljnjeg igrati u praznim dvoranama.
Nogometaši jelisavačkog Vihora danas će u 18 sati na domaćem terenu odigrati pripremno prijateljsku utakmicu protiv Valpovke. Našk će danas u isto vrijeme gostovati u Ivankovu kod ekipe Bedema.

U Motičini će ovog vikenda biti odigran pripremni dvodnevni nogometni turnir. U subotu u 16 sati prvi susret igraju Fešk i Crnac a u 18 se sastaju Motičina i Zoljan. U nedjelju će u 16 biti odigrana utakmica za 3. mjesto a finale turnira predviđeno je u 18 sati. Između ove dvije utakmice, u 17,30, prijateljsku utakmicu odigrat će dječaci uzrast U8 domaće Motičine i Feška.

Tradicionalni, sada već 3. po redu, Memorijalni turnir Mario Bereš – Bratić bit će odigran ovog vikenda u Šaptinovcima u organizacija NK Iskrice. U subotu se igraju polufinala. U 16 sati Iskrica i Zagorac 1952 (Beljevina) a u 18 sati Đurđenovac i Željezničar (Markovac). U nedjelju u isto vrijeme igraju se utakmice za 3. odnosno 1. mjesto.

U nedjelju će pripremno prijateljske nogometne susrete u 18 sati odigrati:
Poganovci – Omladinac (Niza)
Sloga (Podgorač) – Croatia (Velimirovac)
Viktorija (Lacići) – Lila
Omladinac (Vukojevci) – Dinamo (Budimci)

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: NK Iskrica (Šaptinovci)

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit