U OBŽ 26 pozitivnih na novi koronavirus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 212 uzoraka od kojih je 26 bilo pozitivno na koronavirus. Šest novopozitivnih osoba je s područja Osijeka, po dvije su s područja Đakova, Našica, Kneževih Vinograda, Popovca i Strizivojne, a s područja Belog Manastira, Belišća, Bilja, Donjeg Miholjca, Čepina, Erduta, Feričanaca, Valpova, Podgorača i Petlovca je evidentirana po jedna novopozitivna osoba. Na bolničkom liječenju nalaze se 74 osobe koje su oboljele od COVID-19, i to 51 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 9 na respiratoru),i 23 u Općoj županijskoj bolnici Našice . Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 67 do 81 godine. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 803 osobe.
Policijski službenici proveli su 11 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili su kršenje propisanih mjera na graničnim prijelazima za tri strana državljana koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati. Obavili su i 131 nadzor ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

izvor: OBŽ

foto: ilustracija RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit