Svečano otvorenje natkrivene tribine na nogometnom igralištu u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević i predsjednik Uprave Nexe grupe Ivan Ergović simboličnim su presijecanjem vrpce jučer svečano otvorili novoizgrađenu natkrivenu tribinu na nogometnom igralištu NK FEŠK u Feričancima u sklopu SRC Marko Bilandžić. Riječ je o objektu čija je izgradnja započela u jesen prošle godine, a financijski su je realizirali Općina Feričanci i NEXE grupa. Nakon što se montiraju plastične sjedalice, tribina će imati kapacitet 220 sjedećih i 50-ak stajaćih mjesta. Jučerašnjoj su svečanosti, koja je upriličena uoči sutrašnjeg blagdana Duhova – Dana Općine Feričanci, bili nazočni predsjednik Uprave tvrtke Osilovac d.o.o. Ivan Maričić, pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Općine Feričanci Ivan Matulić, predsjednik i tajnik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak i Karlo Kanis, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, predsjednik i direktor NK FEŠK Tomislav Kapraljević i Zlatko Đuroković te brojni članovi kluba.
Pozdravljajući sve nazočne, Zlatko Đuroković se u ime NK FEŠK zahvalio Općini Feričanci te NEXE grupi na svesrdnoj pomoći u realizaciji ovog vrijednog projekta, koji će biti samo jedan u nizu radova koji su još u planu. Predsjednik Uprave Nexe grupe Ivan Ergović pohvalio je rad kluba, istaknuvši kako SRC Marko Bilandžić polako dobiva izgled renomiranog sportskog centra, no potrebno je još dosta ulaganja i radova u čemu će i dalje NEXE grupa, uz Općinu Feričanci i Osječko – baranjsku županije, financijski sudjelovati. Rad kluba i realizirane projekte pohvalili su i načelnik Općine Marko Knežević te predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, koji je posebno naglasio odličan rad i veliki broj mladih igrača koji treniraju i natječu se u NK FEŠK. Novu je tribinu blagoslovio feričanački župnik vlč. Anto Ivić izmolivši prigodnu molitvu .

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit