U Nizi odigrana dva nogometna turnira

 

U Nizi su odigrana dva nogometna turnira. U organizaciji Dječje športske akademije Niza održan je 6. ljetni nogometni turnir za pionire u kategoriji U-14.

Polufinale su igrali: NK “Omladinac” Niza – NK “Papuk” Orahovica rezultatom 0:3 te NK “Željezničar” Markovac- NK “Seljak” Koška 8:0. Za treće mjesto igrali su NK “Omladinac” Niza- NK “Seljak” Koška 6:0. Finale su odigrali NK “Papuk” Orahovica- NK “Željezničar” Markovac 3:0.

U organizaciji NK “Omladinac Niza” održan je i 11. po redu Memorijalni nogometni turnir ” Miroslav Knežević- Bujdo” u sjećanje na tragično stradalog igrača i dugogodišnjeg tajnika kluba. Prije početka utakmica ispred spomen obilježja položen je vijenac i zapaljene svijeće u znak sjećanja.

Polufinale su igrali: NK “Seljak” Koška – NK “Mladost” Breznica 3:3 – nakon penala 7:6 za “Seljak”. NK Omladinac Niza i NK Šipovac odigrali su 2:0. Za treće mjesto igrali su NK Šipovac – NK Mladost Breznica i odigrali 2:0. Finale su igrali NK Omladinac Niza i NK Seljak Koška rezultatom 2:2, nakon penala ukupno 6:5 za domaću ekipu koja je osvojila turnir.

Foto: Arhiva RN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest