U Nizi odigrana dva nogometna turnira

 

U Nizi su odigrana dva nogometna turnira. U organizaciji Dječje športske akademije Niza održan je 6. ljetni nogometni turnir za pionire u kategoriji U-14.

Polufinale su igrali: NK “Omladinac” Niza – NK “Papuk” Orahovica rezultatom 0:3 te NK “Željezničar” Markovac- NK “Seljak” Koška 8:0. Za treće mjesto igrali su NK “Omladinac” Niza- NK “Seljak” Koška 6:0. Finale su odigrali NK “Papuk” Orahovica- NK “Željezničar” Markovac 3:0.

U organizaciji NK “Omladinac Niza” održan je i 11. po redu Memorijalni nogometni turnir ” Miroslav Knežević- Bujdo” u sjećanje na tragično stradalog igrača i dugogodišnjeg tajnika kluba. Prije početka utakmica ispred spomen obilježja položen je vijenac i zapaljene svijeće u znak sjećanja.

Polufinale su igrali: NK “Seljak” Koška – NK “Mladost” Breznica 3:3 – nakon penala 7:6 za “Seljak”. NK Omladinac Niza i NK Šipovac odigrali su 2:0. Za treće mjesto igrali su NK Šipovac – NK Mladost Breznica i odigrali 2:0. Finale su igrali NK Omladinac Niza i NK Seljak Koška rezultatom 2:2, nakon penala ukupno 6:5 za domaću ekipu koja je osvojila turnir.

Foto: Arhiva RN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.12.2019.

11.12.2019.

18.12.2019.

25.12.2019.

Logo-RN-white

Postavite upit