U našičkoj vojarni blagoslovljeni slika sv. Andrije Apostola i kip sv. Antuna Padovanskog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kapeli sv. Andrije Apostola – zaštitnika Kapelanije u Vojarni 132. brigade HV i 1. oklopno-mehanizirane bojne “Sokolovi”, danas su na misnom slavlju blagoslovljeni slika sv. Andrije i kip sv. Antuna Padovanskog. Misno slavlje predvodio je župnik i gvardijan Franjevačkog samostana u Našicama fra Zoran Bibić, uz asistenciju fra Franje Tomaševića i don Antonija Mikulića – vojnog kapelana u Našicama. Uz pripadnike Hrvatske vojske predvođene pukovnikom Robertom Poljakom, misnom slavlju su nazočili i gradonačelnik Josip Miletić i pročelnik Goran Blagojević. Pukovnik Poljak zahvalio je gradonačelniku na donaciji kipa sv. Antuna, a kapelan don Antonio iskazao je zadovoljstvo što pripadnici Hrvatske vojske sada imaju uređenu kapelu i mogućnost da slave Boga svakoga dana, što im donosi mir. Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je svim pripadnicima Oružanih snaga te iskazao nadu da će suradnja Vojarne i Grada Našica i ubuduće biti ovako dobra, a braći franjevcima na njihovom duhovnom radu.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit