Edukacija o upotrebi AVD uređaja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Crveni križ Našice organizirao je i proveo edukaciju o upotrebi Automatskog vanjskog defibrilatora ili kraće AVD uređaja za djelatnike Hotela Park Panolija. Predavač je bio dr. Juraj Pavlić – licencirani predavač Hrvatskog Crvenog križa. Cilj edukacije bila je obnova znanja o važnosti AVD uređaja, vježbanju njegove primjene i postupka reanimacije. Crveni križ Našice je prije dvije godine kupio ovaj uređaj u sklopu projekta “Volontiramo i mi”. Postavljen je u hotelu te je od tada na usluzi građanima. Zaposlenici hotela su i tada prošli edukaciju o njegovom korištenju. Automatski Vanjski Defibrilator je uređaj koji pomaže pri postupku reanimacije, analizira stanje unesrećenog, govori riječju, glasom i slikama pružatelju postupka što i kada napraviti te u slučaju potrebe unesrećenoj osobi daje i elektrošok.

izvor: GDCK Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit