U Našicama obilježen Hrvatski dan šećerne bolesti

Facebook
Twitter
Pinterest

Odlukom Hrvatskog sabora od 9. ožujka ove godine, 14. svibnja obilježava se kao Hrvatski dan šećerne bolesti. Odluka je donesena u cilju jačanja svijesti te provođenja dodatnih preventivnih aktivnosti i unapređenja kvalitete zdravstvene zaštite osoba sa šećernom bolešću u RH. Hrvatski dan šećerne bolesti posvećen je svim oboljelima, njihovim obiteljima, te zdravstvenim i nezdravstvenim djelatnicima koji su direktno i indirektno uključeni u proces liječenja ove kronične bolesti. Isto tako, dan je posvećen i svima onima koji promjenom stila života mogu utjecati na to da šećernu bolest izbjegnu ili odgode.

Udruga dijabetičara Našice je, povodom obilježavanja Hrvatskog dana šećerne bolesti, danas je u centru grada, provela akciju mjerenja šećera u krvi i tlaka. Članovi Udruge ugostili su i grupu dijabetičara iz Osijeka koji su u skladu s akcijom Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga “Pokreni se”, u Našice došli na biciklima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit