Policija pronašla drogu i razotkrila provalnike

Facebook
Twitter
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela. Policija je u izvješću izdvojila kazneno djelo „Krađa“ i kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
UKRAO NOVČANIK
Jučer, 13. svibnja, u jutarnjim satima, na području grada Osijeku, s naplatnog pulta trgovačke radnje nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s dokumentima i novcem, vlasništvo 48-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 5000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA DROGU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, dok su 26-godišnji hrvatski državljanin i dvije 22-godišnje hrvatske državljanke počinili prekršaj iz „Zakona o suzbijanju zlouporabe droga“. U srijedu, 11. svibnja, u Osijeku, policijski službenici zatekli su 26-godišnjeg hrvatskog državljanina u neovlaštenom posjedu s oko 20 grama droge tipa marihuana. Jučer, 13. svibnja, u Osijeku, policijski službenici su zatekli dvije 22-godišnjakinje u posjedu s oko 8 grama droge tipa marihuane. Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 32-godišnjak te su pronašli i oduzeli staklenku ispunjenu s oko 80 grama marihuane, metalnu drobilicu i digitalnu vagu i novac.
Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnjak unatrag pola godine prodavao drogu tipa marihuana 26-godišnjem hrvatskom državljaninu te unatrag tri mjeseca 22-godišnjakinji za više stotina kuna.
Protiv 32-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, dok protiv 26-godišnjaka i dvije 22-godišnjakinje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu.
POLICIJA RAZOTKRILA PROVALNIKE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 41-godišnji hrvatski državljanin i 24-godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo „Teška krađa“ na štetu pravnih osoba s područja Našica i Kutjeva.
Naime, dvojica provalnika su u od 1. travnja do 11. svibnja, na području Našica, provalili u skladište poljoprivrednih proizvoda i iz skladišta ukrali oko 120 litara herbicida. Pravnim osobama počinjena je materijalna šteta oko 120000 kuna.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 8 prometnih nesreća. U 3 prometne nesreće 1 osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede, a dvije osobe su zadobile teže tjelesne ozlijede. Na području Osijeka evidentirane su tri prometne nesreće, na području Đakova četiri, a na području Našica jedna prometna nesreća.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit