U nadzoru prometa 4 vozača pod utjecajem alkohola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodile su se tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka te jedna na području Našica.

U nadzoru prometa jučer su zaustavljena četiri vozača koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola zabilježena je jučer u 22,12 sati u Viljevu kada je u nadzoru prometa zatečen 45-godišnjak iz Creta Viljevskog, koji je upravljao s osobnim automobilom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,79 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

U Osijeku se jučer oko 23 sata dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač (34) iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom za vrijeme dok je imao zabranu upravljanja vozilima „B“ kategorije i uslijed nepropisne vožnje unazad udario u parkirano vozilo. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola od 1,68 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.560 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit