Održana godišnja skupština Kuglačkog kluba Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Kuglački klub Našice, u prostorijama Nogometnog kluba Šipovac, održao je godišnju izvještajnu skupštinu. Izvješće o aktivnostima podnio je predsjednik Miljenko Ljubić i istaknuo da je klub u protekloj godini ostvario zapažene rezultate te bio na korak ulasku u viši rang natjecanja, unatoč činjenici da u Našicama nemaju svoju kuglanu, a za treninge koriste kuglanu u Đurđenovcu.

Skupštini je nazočio i Nikola Antolović, predsjednik Športske zajednice Grada Našica koji je klubu zaželio uspješan rad i brzo ostvarenje planova Grada da kroz izgradnju i obnovu športskih objekata na području grada izgradi i kuglanu. „Vi ste mali klub, zapaženih rezultata i duge tradicije u našem gradu” – istaknuo je Antolović.
Predsjednik kluba skupštinu je zaključio sa željom da zacrtane planove za tekuću godinu ostvare, da se što prije realiziraju planovi Grada o izgradnji kuglane u Našicama, a što bi omogućilo uključivanje djece i mladih u većem broju u ovaj dvoranski sport koji omogućuje aktivnost kroz cijelu godinu.
Kuglači Kuglačkog kluba Našice posebno se zahvaljuju na podršci Gradu Našicama, Športskoj zajednici Grada Našica i svima koji podupiru njihov rad.

Izvor: Kuglački klub Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit