U Milanu promovirani turistički potencijali Slavonije i Baranje

Facebook
Twitter
Pinterest

Povodom 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i uspostave diplomatskih odnosa između Talijanske Republike i Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Grada Zagreba, jučer je u Galeriji moderne umjetnosti u Milanu otvorena je monografska izložba „Emanuel Vidović pasatist i modernist“.

Potom je u organizaciji generalnog konzula RH u Milanu dr. sc. Stjepana Ribića u dvorištu Gallerie d’Arte Moderna održan prijem na komu su bili veleposlanik RH u Italiji Jasen Mesić, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, zamjenici župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić i Josip Miletić, gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić i drugi uzvanici.

Navedeni događaji su bili ujedno i prigoda za promociju hrvatskih turističkih potencijala i znamenitosti, kulture te gastronomskih specijaliteta u ovoj talijanskoj metropoli. Naglasak promocije bio je na području Slavonije i Baranje, osobito Đakova, pa su u programu sudjelovali članovi Kulturno-umjetničkog društva „Tena“ iz Đakova.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit