NK “Našk” s novim trenerom i pojačanom ekipom započeo pripreme

Facebook
Twitter
Pinterest

Novi trener NK “Našk” Marko Žigić odradio je prozivku igrača te prvi trening  s kojim je započelo pripremno razdoblje uoči novog prvenstva.
-Mojim dolaskom pristupila su petorica igrača Kuzminski, Pavlović, Purgar, Banović i Jović, dok je okosnica prošlogodišnje ekipe ostala na okupu pa sam izuzetno zadovoljan što se tiče igračkog kadra. U pripremnom dijelu planirane su 34 aktivnosti, od toga 8 prijateljskih i 1 KUP utakmica. Cilj je što bolje se pripremiti za prvenstvo, uz želju da zaigramo atraktivni napadački nogomet uz miran plov u gornjem dijelu tablice. Prva pripremna utakmica bit će odigrana u subotu, u 17:30, na domaćem terenu s NK Čepin pa pozivam navijače i simpatizere “Naška” i sve ljubitelje nogometa da dođu pogledati jedan novi “Našk” – rekao nam je trener Marko Žigić.

tekst: N.Pavlus, foto: NK “Našk”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit