U Mariji Bistrici jučer sakrament svećeničkog reda primio fra Darko Grmača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici jučer je održano svečano misno slavlje svećeničkog ređenja.  Sakrament svećeničkog reda primila su petorica dijecezanskih kandidata  i petorica kandidata redovnika.  Među njima je bio i fra Darko Grmača,  koji je kao đakon bio na službi u Našicama. Osim njega za Hrvatsku franjevačku provinciju sv.Ćirila i Metoda  zaređeni su  fra Vjeran Lazić i fra Mislav Lukačević.

Fra Darko Grmača danas je predslavio svoju prvu svetu misu u 9 sati u našičkoj Župnoj crkvi. Mladu misu imat će 11. srpnja u Kloštar Ivaniću, u Župi Uznesenja BDM.  Fra Darko je bio i  naš suradnik jer je posljednjih mjeseci sudjelovao u realizaciji emisije Ave Maria koja je na programu utorkom u 14 sati. Ovim putem čestitamo mu na ređenju.

 

Tekst: Tomislava Justić
Foto: Mirjam Resler/Milan Papučić

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit