Mlade Đakovčanke pobjednice prvog turnira u odbojci na pijesku “Antunovo 2021”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji ŽOK-a Našice, a u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica,  jučer je na novoizgrađenim sportskim terenima u Velikom parku održan prvi turnir u odbojci na pijesku za juniorke. Nastupile su ekipe Đakova, Belišća, Valpova, Kolonije (Sl. Brod) te dvije domaće ekipe Našice 1 i Našice 2. Nakon razigravanja po skupinama, odigrane su polufinalne utakmice i utakmica za 5. mjesto u kojoj je ekipa Našice 1 s 2:0 u setovima svladala Koloniju. Treće mjesto pripalo je ekipi Našice 2 koja je s 2:0 svladala ekipu Belišća. U finalnom susretu ekipa Đakova s 2:0 svladala je Valpovku i osvojila prvo mjesto. Pehar i medalje najuspješnijim ekipama uručili su treneri ŽOK Našice Verica Barjaktarić i Josip Bungić koji su uspješno i vodili turnir. Natjecatelje je pozdravio predsjednik ŽOK-a Našice Danko Justić koji je izrazio zadovoljstvo što se nadomak samog središta grada nalaze prekrasni i vrlo funkcionalni sportski tereni te naglasio kako bi ovaj turnir trebao postati tradicionalan.  Zahvalivši se svim gostujućim ekipama na dolasku, Justić se zahvalio i Stjepanu Konjetiću predsjedniku Udruge starih sportova Slavonac Našice na pomoći u organizaciji turnira. Sve sudionike i organizatore turnira pozdravili su i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, koji su i sami u prijašnjem razdoblju bili predsjednici Ženskog odbojkaškog kluba Našice. Obojica su pohvalila organizaciju turnira naglasivši kako će i ovaj teren za odbojku na pijesku, ali i svi ostali sportski tereni biti od velike koristi svim ljubiteljima sporta te i dalje obećali punu podršku u radu.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit