U JVP i VZ Našice obilježen blagdan sv. Florijana – Dan hrvatskih vatrogasaca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blagdan sv. Florijana – zaštitnika vatrogasaca i Dan hrvatskih vatrogasaca, svečano je obilježen u novouređenom Vatrogasnom domu Javne vatrogasne postrojbe i Vatrogasne zajednice Našice, domu u koji je Grad Našice, istaknuo je gradonačelnik Josip Miletić, u proteklom mandatu uložio više od 6 milijuna kuna. Svim vatrogascima uputio je čestitku povodom Dana hrvatskih vatrogasaca te zahvalio na njihovom predanom radu kojim pridonose sigurnosti svih građana. Predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić je, u ime vatrogasaca VZ Našice i JVP Našice na čelu sa zapovjednikom Danijelom Matkovićem, zahvalio na ulaganjima u Vatrogasni dom, na 7 vatrogasnih vozila nabavljenih za potrebe dobrovoljnih vatrogasnih društava te 4 navalna vozila, kao i na izvrsnoj suradnji i potpori koju Grad Našice godinama pruža vatrogascima. U nazočnosti pripadnika Javne vatrogasne postrojbe i Vatrogasne zajednice Našice te gostiju, među kojima su bili saborski zastupnik Hrvoje Šimić, kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba, tajnik Županijske vatrogasne zajednice Stjepan Koški i predsjednik Vatrogasnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Našice Hrvoje Žiha, vatrogasna vozila blagoslovio je fra Marijan Vidović.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit