Radovi u Radićevoj ulici bit će dovršeni u srpnju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić danas je sa suradnicima obišao gradilište u Radićevoj ulici. Radovi treće faze uređenja Radićeve teku planiranom dinamikom i trebali bi biti dovršeni tijekom srpnja. Osim nogostupa u dužini oko 500 m, od Ulice žrtava fašizma do Tavanačke ulice, predviđeno je i postavljanje javne rasvjete, sve do željezničke pruge. Vrijednost investicije je oko 3,5 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik i istaknuo dobru suradnju sa Županijskom upravom za ceste. Na sufinanciranju u pedeset postotnom iznosu, zahvalio je Županijskoj upravi za ceste i županu Ivanu Anšiću koji je sudjelovao u svim fazama izgradnje ovog važnog projekta za Grad Našice. Na ovaj način uređen je i treći ulaz u naš grad – istaknuo je gradonačelnik Miletić.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit