U HDZ-u održani unutarstranački izbori

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Županijskoj i Gradskoj organizaciji HDZ-a održani su unutarstranački izbori. Ivan Anušić izabran je za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a za dopredsjednike gradonačelnici Našica, Đakova, Osijeka i Belog Manastira, Krešimir Kašuba, Marin Mandarić, Ivan Radić i Tomislav Rob. Za predsjednika Gradske Gradske organizacije HDZ-a Grada Našica izabran je Krešimir Kašuba. Za potpredsjednike su izabrani Marin Knežević, Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar.
U Gradskom odboru HDZ-a Našice, na unutarstranačkim izborima, glasalo je ukupno 308 članova. Jedan listić bio je nevažeći. Ivan Anušć dobio je svih 307 glasova. Za funkciju dopredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Krešimir Kašuba dobio je 302 glasa, a za predsjednika Gradske organizacije svih 307 glasova članova stranke.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit