Mladi GDCK Našice održali radionicu o suzbijanju trgovanja ljudima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas, 18. listopada, obilježava se Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima. Tim povodom mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice održali su radionicu u 4. razredu Osnovne škole kralja Tomislava Našice. Djeci je kroz radionicu „Mišica Milica – Mišje (ne)zgode u parku“ približen problem trgovanja ljudima. Saznali su i naučili kako se zaštititi u nekim od najčešćih situacija, kao što je razgovor ili otvaranje vrata nepoznatim osobama, uzimanje čokolade ili igračaka od nepoznatih osoba, davanje osobnih podataka. Također su upoznati i sa sigurnošću na internetu i opasnostima koje on nosi. Radionicu su održali voditelji projekta solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” Dorijan Lamot i Laura Kanis. Projekt je sufinanciran od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti. Nefinancijski pokrovitelj projekta je Grad Našice.

Redakcijsko izvješće /GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit