U Feričancima održana redovita sjednica IO Sportske zajednice Osječko – baranjske županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Starom podrumu u Feričancima održana redovita sjednica Sportske zajednice Osječko – baranjske županije. Na početku sjednice sve nazočne je pozdravila predsjednica Zvjezdana Tuma Pavlov . Sjednici su uz članove Izvršnog odbora bili nazočni i gradonačelnik grada Našica Josip Miletić, predsjednik RK NEXE Josip Ergović, dopredsjednik Sportske zajednice Grada Našica Marko Sertić te izaslanik načelnika Općine Feričanci i općinski vijećnik Zlatko Đuroković. O stanju i smjernicama sporta na području Grada i stanju sportskih objekata izvijestio je gradonačelnik Josip Miletić, koji je goste ukratko upoznao i s planiranim investicijama koje se odnose na uređenje sportskih terena u Velikom našičkom parku i Gradskom stadionu, kao i na planirane radove na uređenju prostora oko jezera Lapovac. Dopredsjednik Sportske zajednice Grada Našica Marko Sertić ukratko je upoznao nazočne s ustrojem Sportske zajednice i njezinih članica, pri čemu je istaknuo i najveće sportske uspjehe koji su ostvareni u proteklom razdoblju. Predsjednik RK NEXE Josip Ergović također je pozdravio sve nazočne te ih upoznao s ustrojem i najznačajnijim uspjesima kluba, koji je jedan od nositelja kvalitete sporta na području grada i županije. Ergović je također najavio i planirane aktivnosti za novu sezonu te se zahvalio Sportskoj zajednici Osječko – baranjske županije, Gradu Našicama i našičkoj sportskoj zajednici na iznimno dobroj suradnji i pomoći.
Nazočne je pozdravio i općinski vijećnik Zlatko Đuroković, koji se ukratko osvrnuo na stanje sporta i sportske infrastrukture na području Općine Feričanci. Članovi Izvršnog odbora na današnjoj su sjednici jednoglasno prihvatili prijedlog raspodjele sredstava za ravnomjerni razvoj sporta na području OBŽ. Kako je napomenuo glavni tajnik Dubravko Ižaković, sukladno ovoj odluci po pet tisuća kuna bit će doznačeno sportskim zajednicama Grada Našica i Općine Feričanci za potrebe njihovih članica, a RK NEXE za nabavku lopti za mlađe selekcije također će biti dodijeljena financijska pomoć u iznosu 5 tisuća kuna. Po završetku sjednice za sve je nazočne upriličena degustacija vina Feravina te zajednički ručak na gospodarstvu Goveđa glava.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit