U Feričancima odigran veteranski turnir “Oldtimer”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na terenima Teniskog kluba „Fešk“ Feričanci ovog vikenda održan je veteranski turnir „OLDTIMER“. Prvog dana turnira natjecatelji su razigravali u grupama, a drugi dan obilježila je završnica turnira. Prije početka polufinalnih mečeva sve nazočne pozdravio je načelnik Općine Feričanci Marko Knežević.

Za 1. mjesto igrali su Danijel Kurucić i Josip Kapraljević, a za 3. mjesto Zlatko Todorović i Ivica Kovačević. Domaći igrač Josip Kapraljević pokazao se najboljim igračem turnira i osvojio prvo mjesto. U dvoboju za 3. mjesto pobijedio je iskusni Ivica Kovačević.

Nakon susreta pehare najboljima uručio je predsjednik kluba Igor Androš koji se zahvalio svim igračima, posebno gostima iz TK Đurđenovca i TK Našica te izrazio nadu da će ovaj turnir postati tradicionalan s još više igrača.

 

izvor: TK “Fešk”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit