U Donjoj Motičini prihvatili rebalans

Facebook
Twitter
Pinterest

U Donjoj Motičini je održana sjednica Općinskog vijeća. Od bitnijih točaka, vijećnici su prihvatili prijedlog realizacije proračuna Općine Donja Motičina za 2021. godinu. Kako je istaknuo načelnik Željko Kovačević proračun je umanjen za 1.400.000 kuna, a sve zbog nerealizacije izgradnje dječjeg vrtića, zbog aglomeracije i kanalizacije čiji radovi idu dobrom dinamikom i zbog projektiranja mosta u naselju Seona, koje je prebačeno u ovu godinu. Sa 6 glasova za i 2 suzdržana prihvaćen je i rebalans proračuna za 2022. godinu. Kako je obrazložio načelnik Kovačević, rebalansom je proračun povećan za gotovo 1.500.000 kuna, što je bilo neminovno zbog višestrukog povećanja cijene energenata kao što su plin i električna energija. Nadalje, Općina želi završiti javnu rasvjetu, urediti kružni tok na ulazu u mjesto, želi se opremiti kuhinja u domu DVD-a,  a prijavili su se i na natječaj za projekt „Zaželi“. Također je prihvaćeno i izvješće o radu načelnika za razdoblje od srpnja do prosinca 2021. godine, a pojedini vijećnici su  pohvalili rad načelnika Kovačevića. Zanimljivo je također da su vijećnici na ovoj sjednici većinom glasova prihvatili čak 31 točku dnevnog reda.

Tekst i foto : Kristijan Katarinček

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit