U Domu HV-a “Izložba fotografija iz Domovinskog rata”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama Doma HV-a otvorena je “Izložba fotografija iz Domovinskog rata” u organizaciji HVIDR-e i bit će otvorena do navečer.  Predsjednik HVIDR-e Našice Miroslav Ranogajec rekao je kako je izložba nastala prije 10-ak godina kako bi se pokazalo mladima što se događalo tijekom oslobađanja ovog područja od jugoslavenske narodne armije. Izložba je – istaknuo je – posvećena našoj trojici poginulih branitelja Branku Glavašu, Slavku Marodu i Antunu Sertiću te svim braniteljima koji su dali svoj doprinos u stvaranju slobodne Hrvatske.

– Prije 31 godinu na današnji dan obranjene su Našice, a za to su najzaslužniji hrvatski branitelji. Posebnu čast i ovom prigodom odajemo našim braniteljima koji su dali ono najvrijednije što su imali – vlastite živote, a to su Branko Glavaš, Slavko Marod i Antun Sertić. Pozivam sve, a posebnu djecu i mladež, da vide izložbu i shvate što rat donosi – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba te pozvao sugrađane na današnja događanja prigodnog programa povodom Dana pobjede nad JNA u našem gradu te Dana hrvatskih branitelja Grada Našica.

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit