I vrtićanci odali počast poginulim hrvatskim braniteljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Polaznici Dječjeg vrtića Zvončić danas su, paljenjem svijeća kod spomen obilježja Uskrsla Hrvatska, odali počast poginulim hrvatskim braniteljima

Ravnateljica Snježana Kanđera djecu je pozvala na minutu šutnje rekavši kako je ovo tradicija kojom polaznici vrtića dolaze zapaliti svijeće i odati počast svim junacima Domovinskog rata koji su svoje živote dali kako bi oni danas živjeli u miru:
-To je dio naše povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti, ono što je nama jako bitno i što mi kod naše djece razvijamo od malih nogu biti dobar, biti čovjek, širiti ljubav, ali stvarno u onom istinskom smislu – ne čini drugom što ne želiš da se tebi čini. Kod djece od prvog trena razvijamo empatiju i suosjećanje za sve koji nas okružuju, da pomognemo jedni drugima jer na kraju se u životu uvijek pokaže da drugačije i ne može biti. Sve one prave vrijednosti, bez obzira koja su vremena, ostaju zauvijek takve, ljudi ih prepoznaju, cijene ih i žive – kazala je ravnateljica Kanđera.
S nekoliko riječi vrtićancima se obratio i Ivica Lovošević, predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Našice, a u ime Grada Našica vrtićance je kod spomen obilježja dočekala pročelnica Manuela Pintarić.

Tomislava Justić

 

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit