Tomislav Ivić u radnom posjetu Općini Donja Motičina

Facebook
Twitter
Pinterest
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije i saborski zastupnik Tomislav Ivić, bio je u radnom posjetu Općini Donja Motičina. Čelnici Općine predvođeni predsjednikom Vijeća Ivicom Mihaljevićem i načelnikom Vinkom Peršićem upoznali su ga s aktualnim problemima te planiranim investicijama. Načelnik Vinko Peršić istaknuo je kako Općina raspolaže s vrlo skromnim proračunom od 1.300.000 kn te je od Ivića zatražio konkretnu pomoć pri namicanju novčanih sredstava od Središnjeg državnog ureda ili ministarstava.

Pomoć je, istaknuo je Peršić, potrebna za dovršetak projekta kanalizacije, zatim za projekt plinofikacije, za saniranje i asfaltiranje cesta, za izgradnju industrijske zone kao i izdradnju farme te za dovršetak spomen-obilježja i uređenje mjesnog trga u naselju Donja Motičina. Ivić je obećao pomoć pritom ističući kako kao saborski zastupnik nije zadovoljan odnosom Osječko-baranjske županije prema Općini Donja Motičina, jer Općina u protekle dvije godine iz Županijskog proračuna nije dobila ni lipe, iako građani na ovom području uplaćuju kroz poreze i doprinose u županijski proračun pa im se to treba i vratiti. Nakon radnog sastanka Općina i Županijski odbor HDZ-a donirali su samohranoj majci s četvero djece perilicu za rublje.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit