Tijekom vikenda 18 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih petnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Belišća, tri na području Đakova, dvije na području Našica, a jedna na području Baranje. Od 16. do 18. kolovoza na području naše Policijske uprave policijski su službenici zaustavili 20 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (16 vozača osobnih automobila i četiri vozača bicikla). Od navedenog broja utvrđenih prekršaja alkohola, 16 prekršaja upravljanja vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirano je prilikom provođenja pojačanih mjera 17. i 18. kolovoza. Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 17. kolovoza u Đurđenovcu gdje su zaustavili biciklistu, 51-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Đurđenovca koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,38 grama po kilogramu. U subotu se u Laslovu dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Počinitelj, 83-godišnji hrvatski državljanina iz Laslova, vozač osobnog automobila upravljao je vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,41 grama po kilogramu.
Istoga dana u Trnavi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 24-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Viškovaca, policijski službenici evidentirali su prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu. Također 17. kolovoza, policijski službenici zaustavili su u Josipovcu osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Solina. Vozač je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,89 grama po kilogramu. Uhićen je sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.Jučer u Osijeku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit