Testiranje se provodi po najvišim standardima struke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ako vas zaboli zub, uho ili neki drugi dio tijela, morate na operaciju ili pak osjećate bilo koju drugu tegobu i potrebna vam je liječnička pomoć, ovih dana morate proći kontrolu u COVID 19 ambulanti. Prvo se morate javiti liječniku opće prakse ili epidemiologu, a zatim vas kontaktiraju liječnici iz COVID ambulante. Nakon što dobijete upute, pričekate na poziv, a zatim pristupate testiranju – mjerenju pulsa i saturacije, temperature i uzimanju obriska iz nosa. Osim što će vam puls biti vjerojatno malo povišen zbog treme, pregled nije ni bolan ni neugodan. S obzirom na prirodu posla i kontakte, uz ostale pacijente, danas su se, u COVID ambulanti u Općoj županijskoj bolnici Našice testirali i novinari. Medicinsko osoblje na čelu s dr. Ljiljanom Hodak bilo je vrlo ljubazno i stručno. Sve se odvija po strogim pravilima zaštite od virusa. Maske, zaštitna odijela, dezinfekcija i sva ostala oprema na najvišim su standardima struke. Uz ovakav profesionalni odnos, svaki pacijent može biti miran, siguran i prepustiti se našičkim epidemiolozima i svom medicinskom osoblju s punim povjerenjem.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit