Od 127 testiranih u OBŽ samo jedan je pozitivan na koronavirus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Osječko-baranjske županije u protekla 24 sata testirano je 127 osoba na koronavirus. Samo je jedan pozitivan nalaz. Riječ je o osobi s područja Baranjskog Petrovog Sela, koja je kontakt ranije oboljele osobe. Na području županije je ukupno 115 zaraženih osoba COVID-om 19. Broj izliječenih osoba je 11, ukupno 52 osobe ( 49 je izliječeno u KBC-u Osijek, a troje u Općoj županijskoj bolnici Našice).U protekla 24 sata nije bilo preminulih pa je broj preminulih ukupno 7. Hospitalizirano je ukupno 19 osoba, svi su na liječenju u KBC-u Osijek. U Općoj županijskoj bolnici Našice nema pacijenata, samo je jedna osoba još uvijek na kućnom liječenju. I dalje je 9 medicinskih djelatnika osječkog KBC-a pozitivno na koronavirus. Što se tiče samoizolacije, imamo 12 novih kontakata. Ukupno je 160, 21 osoba više nego jučer. Mjere samoizolacije nitko nije prekršio, a bez propusnice su na granicama naše županije zatečene 3 osobe. Vezano uz relaksaciju mjera zaštite od širenja zaraze, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Goran Ivanović je, na današnjoj konferenciji za novinare, rekao kako se još uvijek čekaju detaljne upute Nacionalnog stožera.

redakcijsko izvješće

foto: OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit