Tematska sjednica Odbora za obitelj, mlade i sport

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Hrvatskom saboru održana tematska sjednica Odbora za obitelj, mlade i sport kojom je predsjedala saborska zastupnica Vesna Vučemilović te državna tajnica Željka Josić. Sjednici su bili nazočni i saborski zastupnici, čelnici gradova, općina i županija te predstavnici savjeta mladih iz cijele Hrvatske. Na sjednici se raspravljalo o djelovanju savjeta mladih u Hrvatskoj te kako mlade potaknuti na veću uključenost, kao i o novom Zakonu o savjetima mladih.

Savjet mladih Grada Našica pozitivan je primjer s nizom realiziranih aktivnosti i projekata, od kojih je “Doručak s gradonačelnikom” prepoznat kao primjer dobre prakse u povezivanju mladih s izvršnim i predstavničkim tijelom. Našice su predstavljali gradonačelnik Krešimir Kašuba, zamjenik gradonačelnika i saborski zastupnik Hrvoje Šimić te predsjednica Savjeta mladih Grada Našica Ines Resler.

Grad Našice zahvaljuje saborskoj zastupnici Vesni Vučemilović koja je pohvalila rad Savjeta mladih Grada Našica.

izvor: Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit