Svjetski je dan darivatelja krvi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je Svjetski dan darivatelja krvi – prilika za iskazivanje zahvalnosti dobrovoljnim, neplaćenim darivateljima krvi za sve darovane doze krvi, kao i za podizanje svijesti o potrebi redovitog darivanja. Dobrovoljni darivatelji krvi spašavaju milijune života i svakodnevno poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života mnogih pacijenata. Iako poticajna društvena i kulturna atmosfera sa snažnom solidarnošću olakšava razvoj učinkovitog programa darivatelja krvi, opće je poznato da i sam čin darivanja krvi doprinosi stvaranju društvenih veza i izgradnji ujedinjene zajednice. Slogan ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana darivatelja krvi je “Darivanje krvi je čin solidarnosti. Darujte krv i spasite život”.

Gradsko društvo Crvenog križa Našice i danas organizira dvije akcije darivanja krvi. Prva će biti u restoranu NEXE d.d. Od 12:30 do 15:00 sati, a druga u Domu DVD-a u Jelisavcu od 16:00 do 19:30.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit