Svi jučerašnji uzorci negativni, nema novozaraženih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Našice Hrvoje Šimić izvijestio je jutros kako na našem području nema novozaraženih koronavirusom. Jučer su uzeli 19 uzoraka i svi rezultati su negativni – rekao je dr. Šimić. Podsjetio je kako od jučer bolnica radi u novom režimu rada, uhodavaju se zajedno s primarnom zdravstvenom zaštitom ali i dalje je to daleko od punog programa rada. No, bez obzira na to, trude se da svi pacijenti dobiju potrebnu medicinsku skrb sukladno njihovim potrebama.
Komentirajući opće stanje na našem području, rekao je kako je na snazi puno novih mjera, građani su željni normalnog načina života ali i dalje je potrebno pridržavati se svih mjera koje su propisane. Prije svega, i dalje treba paziti na socijalno distanciranje, osobnu higijenu, pogotovo pranje ruku i sve druge mjere. U sklopu treće faze popuštanja mjera, najavio je kako će danas biti održan sastanak Stožera civilne zaštite, gradonačelnika Josipa Miletića i ravnatelja našičkih vrtića i osnovnih škola kako bi se utvrdio interes roditelja za otvaranjem ovih ustanova i potrebnih mjera koje je potrebno osigurati. Živimo odgovorno i ponašajmo se odgovorno – poručio je na kraju dr. Hrvoje Šimić.
Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit