I ovoga tjedna donosimo pregled poslova u suradnji s portalom posao.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svakog tjedna u suradnji sa stručnjacima s posao.hr-a donosimo Vam aktualnu i atraktivnu ponudu poslova s njihovog portala za zapošljavanje.

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

EXPERT d.o.o. za projektiranje i geodetske usluge traži arhitekta (m/ž) u Našicama s 2 godine radnog iskustva. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu idejnih rješenja i glavnih projekata, izradu 3d vizualizacija i prezentaciju istih investitorima. Za ovu poziciju traži se izuzetno kreativna i samostalna osoba. Detalje o natječaju potražite na stranicama posao.hr-a.

Tvrtka EXPERT d.o.o. u Našicama traži i samostalnog inženjera elektrotehnike (m/ž). Od kandidata se očekuje tri godine radnog iskustva u struci na poslovima projektiranja. Kontakt informacije poslodavca EXPERT d.o.o. možete potražiti na stranicama posao.hr-a.

Grawe Hrvatska d.d. je u potrazi za prodajnim predstavnikom (m/ž) i to diljem Hrvatske. Potrebno je imati minimalno jednu godinu radnog iskustva. Traži se dinamična, komunikativna i društvena osoba. Prijaviti se možete do 14.05. i to putem portala posao.hr.

MAGLO d.o.o. iz Osijeka traži 3 fasadera (m/ž). Radno iskustvo nije potrebno, a predviđena neto plaća 5500 kuna. Prijave se zaprimaju do 15.05.

CARTA d.o.o. za proizvodnju i promet vreća, traži operatera na NC strojevima (m/ž). Poželjna je dozvola za upravljanje viličarom, ali nije uvjet. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Natječaj je otvoren do kraja mjeseca.

AUTO-COOL d.o.o. iz Osijeka traži prodavača ili prodavačicu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Posao podrazumijeva prodaju autoplina, plinskih boca i održavanje autopraonice. Osobe s iskustvom rada na benzinskim pumpama imaju prednost prilikom zapošljavanja. Detalje potražite na posao.hr-u.

MADNESS j.d.o.o. iz Đakova traži 2 frizera (m/ž). Od kandidata se očekuje dvije godine iskustva sa šišanjem, pranjem, bojanjem, uvijanjem kose te izradom frizura. Moguć je i ugovor na neodređeno.

Poduzeće THERMIA KAMINI d.o.o. iz Donjeg Miholjca traži 2 CNC operatera (m/ž). Potrebna je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Na natječaj se mogu javiti kandidati elektrotehničkih ili strojarskih smjerova s ili bez radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca potražite na posao.hr-u. Natječaj je otvoren do 29.05.

J.B. d.o.o. za trgovinu, graditeljstvo, proizvodnju i usluge iz Čepina traži prodavača u trgovini mješovite robe (m/ž). Nudi se ugovor na neodređeno uz probni rok od 3 mjeseca. Predviđena neto plaća 4.000 kn.

Dom za starije osobe Sv. Antun, zbog povećanog opsega posla, traži višeg fizioterapeuta (m/ž) na određeno radno vrijeme. Od kandidata se očekuje jedna godina radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 30.05.

I to je to. Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije – ostatak bogate ponude poslova za Osječko-baranjsku županiju potražite na posao.hr-u.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit