I ovoga tjedna donosimo pregled poslova u suradnji s portalom posao.hr


Svakog tjedna u suradnji sa stručnjacima s posao.hr-a donosimo Vam aktualnu i atraktivnu ponudu poslova s njihovog portala za zapošljavanje.

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

EXPERT d.o.o. za projektiranje i geodetske usluge traži arhitekta (m/ž) u Našicama s 2 godine radnog iskustva. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu idejnih rješenja i glavnih projekata, izradu 3d vizualizacija i prezentaciju istih investitorima. Za ovu poziciju traži se izuzetno kreativna i samostalna osoba. Detalje o natječaju potražite na stranicama posao.hr-a.

Tvrtka EXPERT d.o.o. u Našicama traži i samostalnog inženjera elektrotehnike (m/ž). Od kandidata se očekuje tri godine radnog iskustva u struci na poslovima projektiranja. Kontakt informacije poslodavca EXPERT d.o.o. možete potražiti na stranicama posao.hr-a.

Grawe Hrvatska d.d. je u potrazi za prodajnim predstavnikom (m/ž) i to diljem Hrvatske. Potrebno je imati minimalno jednu godinu radnog iskustva. Traži se dinamična, komunikativna i društvena osoba. Prijaviti se možete do 14.05. i to putem portala posao.hr.

MAGLO d.o.o. iz Osijeka traži 3 fasadera (m/ž). Radno iskustvo nije potrebno, a predviđena neto plaća 5500 kuna. Prijave se zaprimaju do 15.05.

CARTA d.o.o. za proizvodnju i promet vreća, traži operatera na NC strojevima (m/ž). Poželjna je dozvola za upravljanje viličarom, ali nije uvjet. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Natječaj je otvoren do kraja mjeseca.

AUTO-COOL d.o.o. iz Osijeka traži prodavača ili prodavačicu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Posao podrazumijeva prodaju autoplina, plinskih boca i održavanje autopraonice. Osobe s iskustvom rada na benzinskim pumpama imaju prednost prilikom zapošljavanja. Detalje potražite na posao.hr-u.

MADNESS j.d.o.o. iz Đakova traži 2 frizera (m/ž). Od kandidata se očekuje dvije godine iskustva sa šišanjem, pranjem, bojanjem, uvijanjem kose te izradom frizura. Moguć je i ugovor na neodređeno.

Poduzeće THERMIA KAMINI d.o.o. iz Donjeg Miholjca traži 2 CNC operatera (m/ž). Potrebna je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Na natječaj se mogu javiti kandidati elektrotehničkih ili strojarskih smjerova s ili bez radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca potražite na posao.hr-u. Natječaj je otvoren do 29.05.

J.B. d.o.o. za trgovinu, graditeljstvo, proizvodnju i usluge iz Čepina traži prodavača u trgovini mješovite robe (m/ž). Nudi se ugovor na neodređeno uz probni rok od 3 mjeseca. Predviđena neto plaća 4.000 kn.

Dom za starije osobe Sv. Antun, zbog povećanog opsega posla, traži višeg fizioterapeuta (m/ž) na određeno radno vrijeme. Od kandidata se očekuje jedna godina radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 30.05.

I to je to. Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije – ostatak bogate ponude poslova za Osječko-baranjsku županiju potražite na posao.hr-u.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit