Sveti Nikola darivao djecu i u Općini Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom blagdana sv.Nikole, održano je darivanje djece s područja Općine Feričanci. Prvo je održano darivanje u dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Feričancima pod pokroviteljstvom Općine Feričanci, a nakon toga su Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci i HKD “Manuel” – Feričanci održali darivanje u Domu DVD-a Feričanci za članove ove dvije udruge. Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, predsjednik HKD “Manuel” Feričanci Denis Jurišić i predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado izrazili su zadovoljstvo što se i ove godine održala tradicija darivanje djece povodom sv.Nikole i što je odaziv darivanju bio odličan. Veliko hvala i volonterima Udruge “Prijateljstvo” koji su preuzeli uloge sv.Nikole i krampusa. Nakon darivanja, održano je druženje djece uz glazbu.

izvor: udruga “Prijateljstvo”

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit