Svečana sjednica u povodu 40. godina NK Lila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u društvenom domu u Lili održana svečana sjednica u povodu 40. obljetnice postojanja i rada NK Lila. Na početku sjednice sve nazočne članove i predstavnike Uprave te ugledne goste pozdravio je predsjednik Danijel Repinc, koji je ukratko podsjetio na bogatu povijest i najznačajnije rezultate koje su ostvarili nogometaši Lile u proteklih 40 godina. Repinc je iskoristio prigodu zahvaliti se svim dosadašnjim predsjednicima, članovima Uprave i igračima koji su obilježili rad kluba u proteklom razdoblju te posebno zahvalio gradu Našicama, aktualnom gradonačelniku i njegovim prethodnicima, Osječko – baranjskoj županiji, Sportskoj zajednici Grada Našica i Nogometnom središtu Našice, Vijeću Mjesnog odbora Lila te svim udrugama u mjestu na svesrdnoj pomoći i izvrsnoj suradnji.
Na jučerašnjoj svečanoj sjednici uručene su i prigodne zahvalnice i priznanja za nesebičnu pomoć i izniman doprinos u radu kluba. Uručivši zahvalnice i priznanja istaknutim članovima i suradnicima kluba, vrijednu su obljetnicu svim članovima i simpatizerima NK Lila čestitao predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, koji je u ime Nogometnog saveza Osječko – baranjske županije predsjedniku Danijelu Repincu uručio priznanje za izniman doprinos u razvoju i promicanju nogometa na području naše županije.  Prigodnu je čestitku uručio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, pohvalivši rad svih članova kluba te iznimnu suradnju s ostalim udrugama u mjestu. Nazočnima se obratio i zamjenik župana Osječko – baranjske županije Josip Miletić, koji je uz iskrene čestitke obećao i dalje punu podršku. U ime Sportske zajednice Grada Našica prigodnu je čestitku uputio dopredsjednik Danko Justić.

Tekst i foto: Danko Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit