Svečana proslava 90. obljetnice DVD-a Beljevina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dobrovoljno vatrogasno društvo Beljevina danas je proslavilo 90. obljetnicu osnutka i djelovanja. Proslava je započela mimohodom, nastavljena je svetom misom, a zaključena svečanom sjednicom. Pozdravljajući sve okupljene, predsjednik DVD-a Beljevina Dražen Ostroški istaknuo je kako je 90 godina puno za svako društvo i znači vrijednu obljetnicu. U DVD-u Beljevina djeluje oko 180 članova, među kojima 50 djece i mladeži. Društvo je ove godine započelo s izgradnjom spremišta. Što se tiče rada, društvo je aktivno u svim segmentima – od natjecanja pa sve do humanitarne pomoći i redovitih aktivnosti. Predsjednik Dražen Ostroški čestitao je članovima ovu značajnu obljetnicu te zahvalio svima koji pomažu rad DVD-a Beljevina.

Načelnik Općine Hrvoje Topalović rekao je kako je 90 godina prelijep jubilej te ga od srca čestita svim članovima koji su sudjelovali u ovih 90 godina respektabilnog društva. Istaknuo kako Općina Đurđenovac ima izvrsnu suradnju s DVD-om Beljevina i svim drugim društvima na svom području koje potpomaže sukladno mogućnostima. Predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar društvu-slavljeniku zaželio je da nastavi s radom te ostane društvo na koje se općinsko vodstvo i druga društva mogu osloniti kao i do sada. Čestitkama su se pridružili predsjednica Općinskog vijeća Đurđenovac Dragica Pavlić, predstavnici Vatrogasne zajednice Đurđenovac i brojnih DVD-ova te udruga s kojima DVD Beljevina uspješno surađuje. Na svečanoj sjednici dodijeljena su priznanja za 10,20, 30, 40 i 50 godina djelovanja u društvu, zahvalnice i plamenice zaslužnim članovima.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit