Svakog tjedna u suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualnu i atraktivnu ponudu poslova


Svakog tjedna u suradnji sa stručnjacima s posao.hr-a donosimo aktualnu i atraktivnu ponudu poslova s njihovog portala za zapošljavanje. Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme traži farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Glavne odgovornosti su: izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutska skrb. Sve detalje ovog natječaja možete potražiti na posao.hr-u.

Future Vision, tvrtka koja se bavi izradom web stranica i web trgovina traži prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je radno iskustvo od jedne i pol godine. Rok prijave je 05.06.

Udruga za borbu protiv ovisnosti  NE – OVISNOST, zapošljava na poziciji psiholog (m/ž). Posao se obavlja u Osijeku i Vrbici. Poslodavac organizira prijevoz do Vrbice. Od kandidata se očekuje završen fakultet. Radno iskustvo nije potrebno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od 3 mjeseca nudi se ugovor na neodređeno. Sve detalje ovog natječaja možete potražiti na posao.hr-u.

Poduzeće Dugonjić-Kozić traži pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Osijeku i to zbog povećanog opsega posla. Minimalni uvjet je završena osnovna škola. Požurite s prijavom, jer natječaj je otvoren do 21.05.

Pekarnica Hit traži 7 prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) – 4 u Osijeku i 3 u naselju Tenja. Radno iskustvo nije važno. Detalje potražite na posao.hr-u.

Auto-Cool d.o.o. iz Osijeka traži prodavača ili prodavačicu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Posao podrazumijeva prodaju autoplina, plinskih boca i održavanje autopraonice. Osobe s iskustvom rada na benzinskim pumpama imaju prednost prilikom zapošljavanja. Natječaj je otvoren do 29.05.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na stranicama posao.hr-a.

Ugostiteljski obrt Lucca zapošljava konobara (m/ž) s minimalno pola godine radnog iskustva. Mjesto rada je općina Petrijevci. Potrebno je poznavanje osnova rada na računalu. Natječaj je otvoren do 31.05.

Poduzeće PANONTECH zapošljava na poziciji majstor u graditeljstvu (m/ž) u naselju Tvrđavica. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu oplata, šalovanje, armiranje te obavljanje radova na krovištu. Poslodavac je spreman osigurati službeni automobil i mobitel. Prijaviti se možete do 08.06.

Rabo d.o.o. u općini Kneževi Vinogradi traži čak 9 radnika (m/ž) za poslove u voćnjaku i u proizvodnji voća. Radno iskustvo nije potrebno. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Natječaj je otvoren do 31.05.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude poslova za Osječko-baranjsku županiju potražite na posao.hr-u.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit