Svaka minuta je važna!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom cijele godine, mladi Crvenog križa Našice u projektu “Svaka minuta je važna” rade na edukaciji prve pomoći za mlade i ostale građane. Iako u otežanim uvjetima rada zbog epidemije Covid-19, mladi Crvenog križa Našice i dalje rade na educiranju građana o važnosti znanja prve pomoći i obnavljanju istog. Poslijednjih tjedana rade na edukaciji i pripremanju svojih članova za provedbu radionica po školama u novim uvjetima.
Proveden je Tečaj prve pomoći za 11 mladih koji će sudjelovati na idućem školskom natjecanju iz prve pomoći te koji će svoje znanje širiti dalje putem edukacija i radionica. Tečaj je napravljen po smjernicama Hrvatskog Crvenog križa za provedbu tečaja tijekom pandemije uz poštivanje svih epidemioloških mjera te je sadržaj tečaja napravljen po smjernicama iz kataloga edukacija Hrvatskog Crvenog križa. Sudionicima tečaja bit će dodijeljena potvrda o sudjelovanju na tečaju izrađenu u sklopu projekta “Svaka minuta je važna”.
Četiri sudionika tečaja održala su tri radionice prve pomoći za svoje razrede u osnovnoj i srednjoj školi. Kroz radionice je educirano 18 učenika iz 8. razreda te 43 učenika 2. i 4. razreda srednje škole.
Projekt se odnosi na skretanje pozornosti svih sudionika našeg društva na važnost znanja prve pomoći. Cilj projekta je da educirane mlade osobr provode edukacije o osnovama prve pomoći u školama po principu mladi za mlade, ali i u ostalim zainteresiranim udrugama.
Projekt “Svaka minuta je važna”sufinancira Agencija za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti Europske unije.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit