Sutra počinje nastava na daljinu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od sutra će nastava u svim osnovnim i srednjim školama bit organizirana na daljinu. Razrednici kreiraju virtualne učionice za svaki razred, a poveznice i upute za pristup bit će objavljene /ili su već objavljene/ tijekom današnjeg dana. Učenici trebaju pratiti mrežnu stranicu škole i fb škole, a za sve upite učenici se mogu javiti razrednicima, piše na stranici Srednje škole Isidora Kršnjavoga.
Virtualne učionice sutra se otvaraju u Istarskoj županiji, a od srijede i u ostatku Hrvatske. Osnovnoškolci će nastavu moći pratiti na trećem programu HRT-a (od 1. do 4. razreda), dok će učenici viših razreda osnovne škole (od 5. do 8.razreda) nastavne sadržaje moći pratiti putem Sportske televizije. Velik dio lekcija za učenike već je postavljen i na You tube kanalu “Škola za život”.

Uz ostale predmete za učenike razredne nastave bit će organizirana i nastava tjelesnog odgoja koju će održavati naši vrhunski sportaši među kojima su Borna Ćorić, Ana Konjuh, Stjepan Božić, Valent Sinković, Marijo Možnik i drugi.

Tomislava Justić /izvor: ss-ikrsnjavoga-nasice.hr i www.srednja.hr/
Foto: arhiva RNa

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit