STK Našice sljedeće sezone u 1. ligi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na kraju uspješne sezone i izborenog prvog mjesta u Drugoj stolnoteniskoj ligi istok stolnotenisači Našica su u subotu u Slavonskom Brodu odigrali kvalifikacije za plasman u 1. HL. Nastupile su ekipe stolnoteniskih klubova Našice, Slavonski Brod, Varaždin i Osijek. Među prve dvije ekipe koje su izborile plasman u 1. Hrvatsku stolnotenisku ligu su i Našičani. Stolnotenisači Našica su u prvom susretu pobijedili Olimpiju Osijek 4:2, zatim izgubili od domaćina Graničara iz Broda 4:3. U odlučujućem susretu bili su bolji od stolnotenisača Željezničara iz Varaždina 4:3. Za STK Našice nastupili su Dražen Stanić, Domagoj Biber i Igor Androš, a put prema prvoj ligi kroz sezonu još su gradili Josip Kubica i Luka Ivanek. Kako nam je rekao predsjednik kluba, Vlado Keglević, ovaj subotnji uspjeh kruna je višegodišnjeg truda i rada, a za novu sezonu u prvoligaškom natjecanju, koja će biti u svim segmentima zahtjevnija, klub će morati osigurati bolje uvjete i proširiti fond igrača.

redakcijsko izvješće

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit