Đuđenovčani nakon pandemijske pauze na Švajceriji slave Međunarodni praznik rada

Facebook
Twitter
Pinterest

U Đurđenovcu je danas, nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, u organizaciji Športsko-ribolovnog društva Đurđenovac, održana inače tradicionalna proslava 1. svibnja – Međunarodnog praznika rada. Petnaest udruga s područja cijele općine, natjecalo se u kuhanju graha, a najbolje ekipe su Malonogometni klub Pascum Gabrilovac, Ženska ekipa DVD-a Beljevina te kuharska ekipa domaćina, ŠRD-a „Đurđenovac”. Brojni posjetitelji uživali su u lijepom vremenu, dobrom društvu, glazbi i ukusnom prvosvibanjskom grahu. Općinski načelnik Hrvoje Topalović iskazao je zadovoljstvo jedinstvom Đurđenovčana, stanovnika poznatog radničkog naselja, i svih građana Općine Đurđenovac koji su se okupili na proslavi bez obzira na političko opredjeljenje te se složno družili i dostojanstveno proslavili Praznik rada. Iskazao je nadu da će se ova lijepa tradicija nastaviti i ubuduće.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit