Stjepan Đanić: Moja afrička priča!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Naš sugrađanin Stjepan Đanić vratio se iz humanitarne misije u Tanzaniji gdje je više od dva mjeseca proveo volontirajući u sirotištu. Odmah po dolasku razgovarali smo s njim, a razgovor možete poslušati u našem današnjem “Lokalcu” u 14 sati.

Prepun dojmova otkrio nam je da se poželio obitelji i prijatelja, ali i da je teška srca napustio sirotište u Africi: – Ne znam je li bilo teže razdvojiti se meni ili djeci s kojom sam proveo toliko vremena. Bilo je suza zbog rastanka, bilo je osmijeha zbog lijepih zajedničkih trenutaka, a najteže je naravno bilo posljednjeg dana kada su osjećaji bili na vrhuncu – ispričao nam je još uvijek dojmljivih emocija Stjepan Đanić. Otkrio nam je i da su sva njegova očekivanja premašena te da je ovo za njega bilo veliko pozitivno iskustvo i životna lekcija kakvu bi preporučio svima, a posebno mladima.

-Ovo je iskustvo koje mijenja nas same i naš pogled na život, a kojim stvarno činite nešto dobro. Slobodno mogu reći da sad uz svoju obitelj ovdje, imam i svoju afričku obitelj – zaključio je Stjepan Đanić.

 

foto: N.Pavlus

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit