Stipendije u Đurđenovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama Općine Đurđenovac, danas je upriličeno svečano potpisivanje ugovora o stipendijama između Općine i devetero đurđenovačkih studenata. Načelnik Općine Ivica Drenski pozdravljajući studente i njihove roditelje poželio je studentima uspjeh i izrazio nadu da  će se nakon završenih studija zaposliti na đurđenovačkom području.  Predsjednik Povjerenstva za dodjelu stipendija Tomislav Abičić čestitao je svima na dosadašnjem uspjehu i istaknuo kako se nada da će skromna pomoć Općine pridonijeti njihovom uspješnom završetku studija, a roditeljima koliko-toliko olakšati financiranje školovanja. Predsjednik Općinskog vijeća  Hrvoje Topalović izrazio je zadovoljstvo brojem stipendista i naporima općine da doprinese  boljitku mladih.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit