Srednja škola Isidora Kršnjavoga sudjeluje u obilježavanju “Dana Erasmusa”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dani Erasmusa, prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održavaju se od danas do 16. listopada. Ove godine je Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, uz još 30 škola iz Slavonije i Baranje, sudjelovala u zajedničkom obilježavanju petog izdanja #ErasmusDays. Izradili su zajedničku digitalnu izložbu Erasmus projekata u kojoj ostale škole mogu pronaći inspiraciju za svoje projekte i pročitati o učinku Erasmus projekata, kako na učenike, tako i na nastavnike. Projekti osnovnih i srednjih škola Istočne Hrvatske, koje su među najaktivnijim Erasmus školama u Hrvatskoj, predstavljeni su u digitalnoj knjižici. Ovu aktivnost organizirala je Ivana Štiglec, profesorica savjetnica iz I. gimnazije Osijek, a projekte našičke srednje škole predstavile su Adrijana Rajić i Mirjana Rajić, profesorice savjetnice stranih jezika i projektne koordinatorice.

 

izvor: SŠ I.Kršnjavog

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit