Razmjena iskustava mladih Crvenog križa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Voditelji europskog projekta solidarnosti “Od malena – volontiram!” Laura Kanis i Dorijan Lamot, zajedno s troje voditelja projekta “Prvi korak u sigurnim rukama”, organizirali su razmjenu iskustava putem platforme Zoom. Mladi voditelji iz Društva Crvenog križa Primorsko – goranske županije i Gradskog društva Crvenog križa Našice na razmjeni iskustava međusobno su predstavili svoje projekte. Mladi Crvenog križa Našice predstavili su i projekt “Svaka minuta je važna”. Cilj razmjene iskustava bio je povezivanje voditelja projekata i upoznavanje s različitim načinima rada na programima Europske unije. Projekte solidarnosti “Svaka minuta je važna”, “Od malena – volontiram!” i “Prvi korak u sigurnim rukama” sufinancirala je Agencija za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti.

izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit