Srednja škola Isidora Kršnjavog domaćin je smotri LiDraNo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice danas (12.3.2020.) je domaćin smotre učeničkog stvaralaštva LiDraNo, za učenike srednjih škola Osječko-baranjske županije. Uz Našičane, na smotri sudjeluju srednjoškolci iz Donjeg Miholjca, Đakova, Osijeka i Valpova.  Našička srednja škola zastupljena je u tri područja – u području literarnog izraza, pojedinačnog i grupnog scenskog nastupa te samostalnog novinarskog rada. Sudionicima smotre, pozdravne riječi uputio je ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavog – Željko Filjak istaknuvši zadovoljstvo što se danas, i u vremenima kad nas oblijeću pošasti modernog doba, mogu izabrati najbolji koji su vrijedno radili sa svojim mentorima i predložiti iz za državnu razinu smotre. Svečanost otvorenja, koju su vodili učenici Filip Stojanović i Domagoj Žagar, uveličao je nastup učenika drugog razreda Opće gimnazije Nikole Čemea na gitari.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit