Sportski vikend obilježili mladi rukometaši, nogometaši, kuglači i trkači

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nogometaši NAŠK-a odigrali su prvenstvenu utakmicu 4. kola Treće hrvatske nogometne lige u Pleternici. Susret domaće Slavije i NAŠK-a završio je rezultatom 3:1.

Tijekom vikenda su odigrane i prvenstvene utakmice trećeg kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Nogometaši FEŠK-a pobijeili su s 2:0 u Piškorevcima domaću ekipu Ratara. Lokalni derbi u Donjoj Motičini između Motičine i Đurđenovca okončan je bez pobjednika rezultatom 1:1.

 

Prvenstvene utakmice 3. kola odigrane su i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice:
Brezik – Omladinac (Niza) 3:1
Šipovac – Omladinac (Vukojevci) 0:5
Slavonija (Klokočevci) – Mladost (Stipanovci) 1:1
Sloga (Podgorač) – Croatia (Velimirovac) 2:2
Zagorac 1952 i Lila 2:3
Željezničar (Markovac) – Iskrica (Šaptinovci) 4:1
Zoljan – Vihor (Jelisavac) 1:6

U Ligi Nogometnog središta Našice ovog je vikenda također odigrano 3. kolo uz sljedeće rezultate:
Kućanci – Poganovci 6:0
Seljak – Vuka 3:2
Sveti Đurađ – Lađanska 0:2
Martin – Dinamo 3:1
Hajduk Krčenik – Lug 0:2
Polet – Slavonija N.L.T. 1:6
Kapelna – Mladost Breznica 2:2.

U organizaciji RK Koprivnica tijekom vikenda je odigran memorijalni rukometni turnir “Braća Đelekovčan”. Na turniru je nastupila i selekcija U13 RK NEXE koja je osvojila 3. mjesto. Pehar i brončane medalje mladi su našički rukometaši pod vodstvom trenera Zorana Krivošija osvojili ostvarivši tri pobjede i dva poraza: NEXE – Sisak 19:16, NEXE – Koprivnica 12:18. NEXE – Daruvar 23:17, NEXE – Varaždin 16:24 i NEXE – Čakovec 21:13. U najbolju sedmorku turnira izabrana su i dva našička igrača Petar Barišić i Maro Bošnjaković.

Na kuglani u Đurđenovcu jučer je završeno 1. otvoreno prvenstvo u kuglanju “Đurdan Open”, turnir kojeg je organizirao kuglački klub Đurđenovac nakon obnove kuglane. Turnir je započeo 20. kolovoza kvalifikacijama koje su igrane do 3. rujna, a najboljih 16 koji su izborili pravo nastupa u finalu, jučer je odmjerilo snage. Prvo mjesto osvojio je Matko Bulka, koji trenutno igra za austrijski BSV VOITH ST PÖLTEN sa 682 oborena čunja, što je novi rekord kuglane. Drugo mjesto osvojio je Branislav Bogdanović, naš kuglački reprezentativac i igrač KK Osijek, a treći je bio igrač Novih Nada iz Požege Darko Zovko. Pehare i prigodne nagrade najuspješnijim su kuglačima na kraju turnira uručili načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i predsjednik kuglačkog kluba Đurđenovac Danijel Rončević.

Tekst: Danko Justić

Foto: Danko Justić, KK Đurđenovac, Grad Koprivnica

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit