Prostorije Udruge “Prijateljstvo” opremljene novim namještajem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zajedničkom suradnjom Udruge “Prijateljstvo”, Općine Feričanci, veterana NK Fešk, Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, Blažević interijera, roditelja i mještana, prostorije Udruge, u kojima svoje aktivnosti provodi  stotinjak djece, opremljene su novim namještajem. Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 tisuća 529 kuna. Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević istaknuo je da podržava rad Udruge, čije aktivnosti su usmjerene upravo na rad s djecom. – Djeca moraju imati najbolje uvjete za provođenje svojih aktivnosti, stoga je i Općina Feričanci podržala ovu hvalevrijednu inicijativu za nabavu novog namještaja – rekao je načelnik Knežević.
Predaji novog namještaja, uz predstavnika Blažević interijera  Josipa Blaževića, bio je Alen Horvat ispred veterana NK Feška i vlč.Anto Ivić, župnik Župe Duha Svetoga u Feričancima kao predstavnik Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika. Namještaj su preuzeli volonteri Udruge Mario Firšt, Ivan Zlosa, Matej Firšt i Davor Hlavati. Svima koji su pomogli u opremanju prostorija zahvalu je uputio predsjednik Alen Dado.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit