Sportski vikend

U Čepinu je odigran 2. turnir u Maloj odbojci u sklopu Prvenstva Slavonije i Baranje. Odbojkašice Našica odigrale su dva susreta a protivnice su bile odbojkašice Čepina i Osijek Juga 2. Našičanke su poražene u oba susreta rezultatom 2:1

Prva ekipa ŽOK-a Našice jučer je na svom terenu odigrala prvenstvenu utakmicu 12. kola Druge hrvatske odbojkaške lige istok protiv ekipe Enna Vukovar. Našičanke su ubilježile novu pobjedu s uvjerljivih 3:0 u setovima.

Juniorska ekipa košarkaškog kluba Našice poražena je u prvenstvenoj utakmici 4. kola Juniorske lige istok od Košarkaške akademije Osijek rezultatom 58:101.

U Valpovu je jučer odigrana prvenstvena utakmica 7. kola Treće košarkaške lige istok. Košarkaši Našica svladali su domaću Valpovku sa 73:49.

Mladi rukometaši našičkog NEXE-a igrači 2004. godište i mlađi jučer su u Našicama odigrali prvenstvenu utakmicu 8. kola Prve hrvatske rukometne lige – dječaci A protiv ekipe Osijeka i pobijedili s 24:19.

Druga ekipa RK NEXE jučer jeu Kutini odigrala pripremno – prijateljsku utakmicu protiv domaće Moslavine. Našički su rukometaši poraženi s minimalnom razlikom rezultatom 29:28.

Kuglači Đurđenovca ostvarili su novu pobjedu u prvenstvenom susret u 14. kola 1.B hrvatske kuglačke lige sjever. Đurđenovčani su s 5:3 nadvisili ekipu Fortune a najbolji učinak imao je Dario Domnjak oborivši 554 čunja.

Kuglači Našica jučer su na kuglani u Belišću odigrali prvenstvenu utakmicu 10. kola 3. kuglačke lige istok – zona Osijek, protiv Vodovoda Vukovar. Našička je ekipa slavila sa 6:2 – najefikasniji igrač u našičkoj ekipi bio je Damir Hvizdak oborivši 550 čunjeva.
U Breziku je održana izvještajno – izborna skupština NK Brezik. Za novog je predsjednika izabran Ivica Knežević a za dopredsjednike Valentin Baričević i Ivica Jusup. Izviješće o radu kluba i najznačajnijim investicijama u proteklom razdoblju podnio je dosadašnji predsjednik Ivan Nekić poželjevši novom predsjedniku i članovima Uprave puno uspjeha u radu. Novom su predsjedniku na izboru čestitali Vanja Prošić član Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Našice, Marinko Sarajlić član Izvršnog odbora Nogometnog središta Našice te Franjo Baričević predsjednik Mjesnog odbora Brezik. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novi je predsjednik Ivica Knežević ukratko iznio plan rada najavivši kako je potrebno čim prije izdići klub iz trenutnog teškog stanja.

U klupskim je prostorijama u subotu održana i redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine NK Zoljan. Izviješće o radu kluba u 2017. godini podnio je predsjednik Miroslav Boltadžija, o financijskom polovanju izvijestio je blagajnik Dario Hodanovac a izviješće Nadzornog odbora podnio je Mihael Jakobek. Plan i program rada i financijski plan za 2018. godinu iznio je direktor kluba Ivan Katavić. Skupštinu su pozdravili dopredsjednik Skupštine Osječko – baranjske županije Ivica Čeme, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, predsjednik DVD-a Zoljan Željko Ptiček, predsjednik “Udruge umirovljenika 50+” Zoljan Josip Povarnik te predstavnik NK Martin Hrvoje Sertić, poželjevši članovima i Upravi kluba puno uspjeha u 2018. godini.

tekst: Danko Justić, Krunoslav Jakobek

foto: Danko Justić

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest