Sportska događanja tijekom vikenda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama u razvoju “Prijateljstvo” Feričanci i Biciklistički klub Našice danas organiziraju 5. Feričanački biciklijadu. Biciklijada se  održava u tri kategorije:
dječja biciklijada, rekreativna biciklijada i extreme biciklijada. Prihod od kotizacija bit će utrošen za kupnju novih računala za udrugu kako bi se djeci poboljšali uvjeti za provođenje aktivnosti.

Na Gradskom stadionu u Našicama danas će biti odigrana finalna utakmica Kupa Nogometnog središta Našice. S početkom u 18 sati igrat će Vihor i FEŠK.

Nogometaši NAŠK-a ovog vikenda sudjeluju na 29. memorijalnom turniru Zvonko Milkočević u Ruščici. Našički će nogometaši danas u 17,30 igrati protiv druge ekipe NK Osijek, a nakon njih igrat će Dubrava Tim Kabel iz Zagreba protiv vinkovačke Cibalije.

Sutra će u Rakitovici biti odigrana prva finalna utakmica kvalifikacija za popunu Prve županijske nogometne lige. S početkom u 18 sati igrat će domaći NK Sokol i NK Croatia iz Velimirovca.

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit